Комбинирани и дървени врати за баня

Вратите за баня са особено нещо. От една страна те трябва да изглеждат като останалите интериорни врати в жилището или офиса ви. От друга страна, обаче, вратите за баня трябва да бъдат устойчиви на влагата в помещението. За да отговори на тези изисквания, SBS Design ви предлага две различни решения:

  • Комбинирани врати за баня – Комбинираната врата представлява тяло от две част – алуминиево, което е устойчиво на влага и вода, и външно тяло от MDF, което е идентично с останалите ви интериорни врати. Това е най-добрият избор на врата за баня в случая, че врата ще бъде директно изложена на вода.
  • Стандартни (дървени) врати за баня – Този тип врати за баня са изработени изцяло от МДФ и са идентични с останалите врати в офиса или дома ви. Те са подходящи за мокри помещения с добро проветрение и за по-големи бани с душ кабина или вана.

Предимството на вратите ни за баня е, че можем да ви предложим две различни решения, подходящи за различни помещения. За да сте напълно уверени в качеството и дълготрайността на крайният продукт наш консултант може да окаже необходимата помощ при избора, както и с дизайна на вашата врата за баня. Предвид наличните модели и възможността за изработка изцяло по ваш дизайн, можем да ви предложим уникална врата за баня произведена в България. Освен всичко друго, нашите професионалисти ще вземат точните размери за вашите врати и ще ги монтират.

Може да разчитате на нас и с изработка на по-специфични проекти, като интериорни портални врати, например. А за да бъде интериорът ви завършен напълно SBS Design предлага изработка на каси и первази.

Посетете контактната ни страница и разберете как да се свържете с нас и къде да ни намерите!