Входни врати за вашия апартамент или къща

Инвестицията в качествена входна врата за дома и офиса е от огромно значение. Затова се доверете на дългогодишния опит и доказано качество, което SBS Design ви предлага. Свържете се с нас или елате в някой от офисите ни за да изберем заедно най-подходящата екстериорна врата за вас!

С нас можете да изберете измежду два основни типа входни врати:

  • Входни врати – дървени входни врати с облицовка от фурнирован MDF, ламиниран MDF или боядисан MDF
  • Метални врати лукс, конструирани с подсилена рамка от метален профил, предпазна кутия, която предпазва заключващия механизъм, и пълнеж от вата. Цялата конструкция е облечена с MDF плоскост с цвят и дизайн по ваш избор.

Различните MDF повърхности за външна врата могат да бъдат изработени с различни модели и цветове фрезоване, остъкляване, боядисване и фурнировка. Така вашата входна врата ще съчетае в едно максимална сигурност и изтънчен дизайн. А за да пасне крайният продукт на вашето жилище или офис, консултантите ни ще предоставят необходимата помощ по дизайна, вземане на точни размери, както и със самия монтаж на входната врата.

За повече информация относно изработката на входни врати посетите нашата контактна страница. Там ще намерите точното местоположение на офисите ни в градовете Шумен, Варна, Русе и Бургас, както и работното време и телефони за контакти.