Вратите изработени с покритие от естествен фурнир подчертават красотата и невероятното великолепие на естествената дървесина. Топлината на дървесните повърхности създава усещането за спокойствие и уют.

Фурнирът предоставя неограничени възможности за дизайн.

Терминът „Фурнирован MDF” представлява залепен фурнир върху MDF плоскости при температура и натиск. Това ни дава възможност да подредим фурнира върху съответната повърхност – вертикално, хоризонтално, комбинирано, шахматно и др. Разполагаме с голямо разнообразие от дървесни видове фурнири, които при изработката на врата могат да се запазят в естественият си вид или да се байцват в цвят.

Терминът „Байцване” представлява техника, която позволява да се промени цвета на дървесината ( в случая фурнира ). Предлагаме голямо разнообразие от висококачествени байцове, което е предпоставка за нестандартни интериорни решения.
Терминът „Фрезоване” представлява обработване на повърхността, чрез вдълбаване. Разнообразието от фрезови орнаменти ( шаблони ) ще задоволи и най- изтънчените вкусове. Виж каталог фрези.

Вратите могат да се изработят, както плътни гладки, така и прорязани с отвори за остъкление. Разнообразието от възможности за остъкления в съчетание с разнообразието на орнаментни стъкла, покрива всички очаквания. Виж каталог остъкления.
Фурнированите врати могат да бъдат и двуцветни т.е. един вид фурнир откъм каса и друг вид фурнир откъм панти или друг вид цвят ( байц ) на фурнира.

С нашите възможности ние от SBS Design предоставяме право на избор за изработка на врата по дизайн на клиента, което ще отрази стила на собственика и неговия вкус, който може да се простира от функционален до екстравагантен.