ЕС БИ ЕС Дизайн разполага с офис и шоурум в град Варна, където може да получите консултация и да разгледате модели входни и интериорни врати, изработени за обекти във Варна. Офисът ни се намира на улица „Брегалница“ №4; работното ни време е от 8:30 до 17:30 от Понеделник до Петък и от 10:00 до 14:00 в Събота. Посетете ни!

Интериорни и входни врати за Варна

Въпреки пандемията, строителството във Варна върви с пълна сила. С това идва и търсенето на интериорни и входни врати за дома и офиса. А най-добрият вариант е да се доверите на професионалисти с опит в сферата. За да отговори на търсенето по най-добрия начин, ЕС БИ ЕС Дизайн има свой офис с шоурум в град Варна. Тук е мястото, където ще получите адекватен съвет за избора на всякакви видове интериорни и входни врати. Самите артикули пък се изработват в нашата производствена база в град Шумен. Това прави доставките на вратите по поръчка до Варна бързи и без забавяния.

Какво ви предлагаме?

ЕС БИ ЕС Дизайн специализира в производството на интериорни и входни врати по поръчка.

 • Интериорни врати – предлагаме изработка на интериорни врати от МДФ с финиши от ламинат, фурнир и боя. Различните варианти може да видите в нашия шоурум в град Варна.
 • Входни врати – за вас можем да изработим входни врати от дърво или врати лукс с подсилена метална рамка. Консултирайте се с наш представител в офиса ни на ул. Брегалница за да изберете подходящото за вас решение.
 • Други врати – ЕС БИ ЕС Дизайн може да отговори и на търсенето за плъзгащи, стъклени и тапетни врати, както и врати за баня.

Потърсете ни в офиса ни, където може да говорите на място с наш консултант. Ще ви ориентираме с точност в избора на финиши, фрезии, остъкления и аксесоари. Ще изработим новите ви вратите за да паснат идеално на вашия дом или офис.

Монтажниците ни ще вземат точни размери за изработката на вашите входни и/или интериорни врати. След изработката, ние ще доставим и монтираме вратите на посочения от вас адрес във Варна и околността. Освен това, ЕС БИ ЕС Дизайн предлага гаранционно и следгаранционно обслужване.

 • гр. Варна
  ул. Брегалница № 4
  Тел. / Факс: 052 691 999 ;
  Мобилен: 0895 799 543;
  Мобилен: 0893 558 231;
  sbs_varna@abv.bg Понеделник - Петък:
  8:30 до 17:30 ч.
  Събота:
  10:00 до 14:00 ч.