Производство на интериорни врати в България

Доверете се на SBS Design с изработката на интериорни врати за вашия дом или офис. Предлагаме ви качествени вътрешни врати от МДФ, изработени в произовдстерната ни база в град Шумен. С нас може да избирате измежду три различни типа врати:

Интериорни врати: MDF естествен фурнир. 

Вратите изработени с покритие от естествен фурнир подчертават красотата и невероятното великолепие на естествената дървесина. Топлината на дървесните повърхности създава усещането за спокойствие и уют. представлява залепен фурнир върху MDF плоскости при температура и натиск. Това ни дава възможност да подредим фурнира върху съответната повърхност – вертикално, хоризонтално, комбинирано, шахматно и др. Разполагаме с голямо разнообразие от дървесни видове фурнири, които при изработката на врата могат да се запазят в естественият си вид или да се байцват в цвят. Вратите могат да се изработят както плътни и гладки, така и прорязани с отвори за остъкление. Разнообразието от възможности за остъкления в съчетание с разнообразието на орнаментни стъкла, покрива всички очаквания.

Вътрешни врати: MDF ламинат.

Ламинираният MDF представлява импрегниран материал, напоен със меламинова смола, залепен върху MDF плоскости. С други думи ламинатът е изкуствено покритие, имитиращо дървесни десени. Характеризира се с висока износоустойчивост на покритието. Този тип интериорни врати са стилни и прагматични, подходящи както за дома, така и за офиса.

Вътрешни врати: MDF боя. 

При този модел врати се използват MDF плоскости, които се боядисват с полиуретанови лакове в над 800 цвята. Вариантите са „Гладък MDF” „MDF Крафтмастер” и „MDF с вълнообразна повърхност“ – релефни врати. При „Гладък MDF“ плоскостите са с гладка повърхност, която може да бъде фрезована в желаната форма или да е плътна гладка, както и да е остъклена с подходящо орнаментно стъкло. При „MDF Крафтмастер“ повърхността на плоскостите е пореста, имитираща дървесна повърхност със заводска щампа. При този модел интериорни врати отвор за остъкление може да се изработи по очертанията на щампата в няколко варианта. При „MDF с вълнообразна повърхност“ – релефни врати може да се остъкляват във всички варианти на правите форми. И трите гореспоменати варианти могат да бъдат и двуцветни. Многообразието от цветове дава възможност за избор на подходящия нюанс към съответното интериорно решение. С избор от над 800 цвята боя определено ще намерите нещо по вашия вкус.

Наред с богатия асортимент от готови дизайни, вие може да разчитате на нас за изработката на интериорни врати по поръчка! Заповядайте в някой от офисите ни в градовете Варна, Шумен, Бургас и Русе. Тук опитните ни специалисти ще ви помогнат с избора на подходяща врата според нуждите и бюджета ви, както и с взимането на точните размери и монтажа на новите интериорните врати.

Освен в производството на интериорни врати, SBS Design има и дългогодишен опит в изработката на врати за баня и входни врати.

Свържете се с нас или елате в някой от нашите офиси за да изберете вашите нови вътрешни врати. Повече информация за това къде и как да ни намерите ще видите в страницата ни за контакти.

Защо да изберете SBS Design за изработката на вашите вътрешни врати?

Интериорните врати могат да създадат специална атмосфера във вашия дом, която отразява вашия личен стил. Нещо повече, красивата врата е достатъчна за да преобрази усещането във всяко едно помещение. Затова, когато избирате вашите нови вътрешни врати, е по-добре да се доверите на професионалисти с доказан опит.

Повечето магазини за интериорни врати в страната могат да доставят врати, произведени в чужбина. Недостатъкът в случая е, че вратите идват в определени размери, цветове и модели. SBS Design, от друга страна, ви предлага изработка на интериорни врати от MDF по индувидуална поръчка и размер! Това е изключително важно защото в България няма утвърден стандарт за точните размери на вътрешните врати. Изборът на интериорна врата, която да ви пасва като размер и визия, е меко казано труден. Освен размерите, с нас може да избирате измежду различни видове фурнири и бои, шарки на фреза, дизайнерски стъкла, дръжки и брави. Така ще сте напълно уверени, че инвестирате във висококачествени вътрешни врати, които пасват перфектно на вашия дом.

Не на последно място, може да разчитате на нашите професионалисти с монтажа на вашите интериорни врати от MDF, както и с гаранционно и следгаранционно обслужване. Така може да сте сигурни, че интериорните ви врати ще радват вас и семейството ви дълги години.

Къде да ни намерите?

В допълнение към възможността да поръчате вътрешни врати съобразени с вашите идеи за дизайн имаме и четири физически магазина с шоурум зали. Офисите ни се намират в градовете Варна, Бургас и Русе, а производствената ни база (с магазин) – в град Шумен. На тези места може да се консултирате с наши представители, които да ви помогнат при избора на новите ви вътрешни врати. SBS Design вече дълги години работи и с клиенти от цялата страна. На нашият сайт може да разгледате портфолиото от завършени проекти, както и каталозите ни, които да послужат като вдъхновение за дизайна на интериорна врата. Свържете се с нас лесно и удобно сега онлайн или по телефона!

Интериорни врати от MDF – Галерия

По-долу може да видите част от проектите, които сме реализирали.

В сайта ни също така може да разгледате и каталозите ни. Така ще добиете по-ярка представа за комбинациите от цветове, видове остъкление, дръжки, ламинати и фрези, които може да използвате в дизайна на вашата нова интериорна врата.