Производство на интериорни врати

Доверете се на SBS Design с изработката на интериорните врати за вашия дом или офис. Предлагаме ви качествени интериорни врати от МДФ, изработени в произовдстерната ни база в България. Може да избирате измежду нашите три типа врати:

  • MDF естествен фурнир интериорни врати изработени с покритие от естествен фурнир, създаващи уют в помещението чрез красивите шарки на дървесината.
  • MDF ламинат този тип интериорни врати са стилни и прагматични, подходящи както за дома, така и за офиса.
  • MDF боя ако търсите нещо по-различно, боядисаните интериорни врати са едно страхотно решение! С избор от над 800 цвята боя определено ще намерите нещо по вкуса си.

А освен богатия асортимент от готови модели, разчитайте на нас за изработката на интериорни врати по поръчка! Заповядайте в някой от офисите ни в градовете Варна, Шумен, Бургас и Русе.Опитните ни специалисти ще ви помогнат с избора на подходяща врата, както и с взимането на точните размери и монтажа на интериорните врати.

Освен в производството на интериорни врати, SBS Design има и дългогодишен опит в изработката на врати за баня и ектериорни врати. Свържете се с нас или елате в някой от нашите офиси за да изберете вашите нови врати. Повече информация за това къде да ни намерите ще намерите в страницата ни за контакти.