Производство на интериорни врати в България

Доверете се на SBS Design с изработката на интериорните врати за вашия дом или офис. Предлагаме ви качествени интериорни врати от МДФ, изработени в произовдстерната ни база в България. С нас може да избирате измежду три различни типа врати:

  • Интериорни врати: MDF естествен фурнир интериорни врати изработени с покритие от естествен фурнир, създаващи уют в помещението чрез красивите шарки на дървесината.
  • Вътрешни врати: MDF ламинат този тип интериорни врати са стилни и прагматични, подходящи както за дома, така и за офиса.
  • Врати: MDF боя ако търсите нещо по-различно, боядисаните интериорни врати са едно страхотно решение! С избор от над 800 цвята боя определено ще намерите нещо по вкуса си.

А освен богатия асортимент от готови модели, разчитайте на нас за изработката на интериорни врати по поръчка! Заповядайте в някой от офисите ни в градовете Варна, Шумен, Бургас и Русе. Опитните ни специалисти в магазините ни ще ви помогнат с избора на подходяща врата, както и с взимането на точните размери и монтажа на интериорните врати.

Освен в производството на интериорни врати, SBS Design има и дългогодишен опит в изработката на врати за баня и ектериорни врати. Свържете се с нас или елате в някой от нашите офиси за да изберете вашите нови врати. Повече информация за това къде да ни намерите ще намерите в страницата ни за контакти.

Защо да изберете SBS Design за изработката на вашите интериорни врати?

Интериорните врати могат да създадат специална атмосфера във вашия дом, която отразява вашия личен стил. Нещо повече, красивата врата е достатъчна за да преобрази усещането във всяко едно помещение. Затова, когато избирате вашите нови интериорни врати, е по-добре да се доверите на професионалисти с доказан опит.

Повечето магазини за интериорни врати в страната могат да доставят врати, произведени в чужбина. Недостатъкът в случая е, че вратите идват в определени размери, цветове и модели. SBS Design, от друга страна, ви предлага изработка на интериорни врати от MDF по индувидуална поръчка и размер! Това е изключително важно защото в България няма утвърден стандарт за точните размери на вътрешните врати. Изборът на интериорна врата, която да ви пасва като размер и визия, е меко казано труден. Освен размерите, с нас може да избирате измежду различни видове шарки на фреза, дизайнерски стъкла, дръжки и брави. Така ще сте напълно уверени, че инвестирате във вътрешни врати без да правите компромиси.

Не на последно място, може да разчитате на нашите професионалисти с монтажа на вашите интериорни врати от MDF, както и с гаранционно и следгаранционно обслужване. Така може да сте сигурни, че интериорните ви врати ще радват вас и семейството ви дълги години.

Къде да ни намерите?

В допълнение към възможността да поръчате вътрешни врати съобразени с вашите идеи за дизайн имаме и четири физически магазина с шоурум зали. Офисите ни се намират в градовете Варна, Бургас и Русе, а производствената ни база (с магазин) – в град Шумен. На тези места може да се консултирате с наши представители, които да ви помогнат при избора на новите ви вътрешни врати. Успешно работим и с клиенти от цялата страна. На нашият сайт може да разгледате портфолиото от завършени проекти, както и каталозите ни. Лесно и удобно може да се свържете с нас онлайн или по телефона, а ние ще ви помогнем с дизайна на интериорните ви врати.

Интериорни врати от MDF – Галерия

По-долу може да видите част от проектите, които сме реализирали. Изработваме интериорни врати за Варна, Бургас, Шумен и Русе, но успешно работим и с клиенти от цялата страна!

В сайта ни също така може да разгледате и каталозите ни. Така ще добиете по-ярка представа за комбинациите от цветове, видове остъкление, дръжки, ламинати и фрези, които може да използвате в дизайна на вашата интериорна врата.