Изборът на плъзгаща врата е идеално решение за ограничено пространство, което ще разшири оптимално възможностите за интериорна подредба при малки помещения. Освен безспорното удобство, плъзгащите интериорни врати създават и усещането за простор. Те са перфектни за помещения, в които искате повече естествена светлина, и за такива, до които искате по-бърз и лесен достъп.

Плъзгащи врати по поръчка, изработени от SBS Design

В SBS Design изработваме вашите плъзгащи интериорни врати от същите материали, от които се произвеждат и интериорните врати на панти. С нас може да избирате измежду фурнирован MDF, ламиниран MDF или боядисан MDF. Самата плъзгаща интериорна врата пък може да бъде декорирана според възможностите, които тези материали предлагат. Така имате избор измежду различни видове цветове и шарки на покритията, шарки на фрезата, както и набор от различни остъкления, включително и дизайнерски стъкла.

Друга разновидност на плъзгащите врати, която също можем да изработим за вас, са така наречените интериорни врати тип “хармоника” или врати с чупещи се крила.

Плъзгащите врати, които произвеждаме в SBS Design, са направени само с горно водене. По този начин визията на плъзгащата врата се запазва максимално изчистена и приятна на вид. Освен това, подът остава свободен за монтирането на декоративна лайсна или праг, в случай че подовата настилка го налага.

В SBS Design изработваме този тип интериорни врати два начина – със и без обличаща каса. Изборът е изцяло ваш и зависи от естетическите ви предпочитания.

  • Първият вариант – плъзгаща интериорна врата с каса, ще бъде максимално в синхрон с останалите вътрешни врати в жилището или офиса ви. Това усещане за синхрон идва именно от касата, на която се монтира плъзгащата врата.
  • Вариант номер две – плъзгаща интериорна врата без каса, изисква отворът, който вратата ще покрие, да бъде предварително завършен. Плъзгащите врати от този тип са достатъчно изчистени и подходящи за почитателите на минималистичния стил.

Изберете SBS Design за изработката на плъзгащи врати

SBS Design е производител на врати по поръчка с дългогодишен опит в сферата. Именно опитът ни е гаранцията за качествено изпълнение на всеки проект.

Всяко едно жилище и съответно, изискванията за размер, функционалност и разположение на плъзгаща врата, е специфично. Затова, имайки всичко това предвид, нашите представители ще направят оглед на място и ще вземат точните размери. За вас ще изготвим проект, съобразен с материалите, цената и оформлението на плъзгащата врата, които искате. Самата врата ще изработим в нашата производствена база в град Шумен. На финал, ние ще имаме грижата за доставката и монтажа на интериорната плъзгаща врата. Освен всичко друго, SBS Design предлага гаранционно и следгаранционно обслужване.

Къде да ни намерите?

SBS Design има четири физически магазина с шоурум зали, където може да се срещнете с наши представители. Офисите ни са в градовете Шумен, Варна, Бургас и Русе, като там ще получите нужната информация и консултация за изработка на вашите плъзгащи врати. Освен това, успешно работим с клиенти от цялата страна. Нужно е само да се свържете с нас чрез нашия уебсайт. Ние ще направим оглед на място, ще изготвим проект и ще ви дадем цени за вашите плъзгащи врати.

Плъзгащи Интериорни врати – Галерия

В галерията по-долу може да видите една част от интериорните плъзгащи врати, изработени от нас. Тук също ще намерите и каталозите ни, които ще ви дадат по-ясна представа за цветове, ламинати, фрези и остъкления, които можете да използвате в дизайна на вашата нова интериорна плъзгаща врата.