Български входни врати за вашия апартамент или къща

Инвестицията в качествена входна врата за дома и офиса е от огромно значение. Затова се доверете на дългогодишния опит и доказано качество, което SBS Design ви предлага. Свържете се с нас или елате в някой от нашите офиси с мострени зали за да изберем заедно най-подходящата екстериорна врата за вас!

С нас можете да изберете измежду два основни типа входни врати:

  • Входни врати – дървени входни врати за апартамен или къща с облицовка от фурнирован MDF, ламиниран MDF или боядисан MDF
  • Метални врати лукс, конструирани с подсилена рамка от метален профил, предпазна кутия, която предпазва заключващия механизъм, и пълнеж от вата. Цялата конструкция е облечена с MDF плоскост с цвят и дизайн по ваш избор.

Външното оформление може да бъде изпълнено с фурнирован MDF, ламиниран MDF или боядисан MDF и декорирано с различните възможности на предложените материали. Конструкцията на крилото представлява подсилена рамка от масивна иглолистна дървесина; допълнително подсилена с две метални шини, пълнеж стиродур и двустранно затворена с плоскости от MDF 8мм. Общата дебелината на крилото е 56мм. Предлага се със стандартно заключване – секретна брава и патрон. Има възможност за вграждане на допълнителна брава или резе.

А за да пасне крайният продукт на вашето жилище или офис, консултантите ни ще предоставят необходимата помощ по дизайна, вземане на точни размери, както и със самия монтаж на екстериорната врата.

Доверете се на SBS Design с изработката на вашите входни врати

Екстериорната врата трябва да изглежда добре и същевременно да бъде сигурна и надеждна. За да отговаря тя на тези критерии, екстериорната врата на вашата къща, апартамент или офис трябва да бъде изработена без компромиси в качеството. Затова SBS Design ви предлага цялостно решение – вземане на размери, дизайн, изработка на входна врата, доставка и монтаж.

Изработваме екстериорни врати по размер в производствената ни база в град Шумен. Така, за разлика от готовите входни врати за апартамент или къща, ние гарантираме качеството на всеки продукт, който произвеждаме. В допълнение, разполагаме с магазини и шоуруми във Варна, Бургас и Русе. На място можете да се консултирате с наш търговски представител, който ще ви даде нужната информация и професионална консултация относно дизайна и изработката на новата ви екстериорна врата.

Как и къде да поръчате вашата екстериорни врати?

За повече информация относно изработката на входни врати посетите нашата контактна страница. Там ще намерите точното местоположение на офисите ни в градовете Шумен, Варна, Бургас, а скоро и София, както и работното време време на всеки офис с мострена зала. Можете да се свържете с нас и чрез имейл или телефон. Вече дълги години работим успешно с клиенти от цялата страна.