Вратите тип хармоника са друго подходящо решение при наличието на ограничено пространство. Сгъваемата врата хармоника, подобно на плъзгащите врати, пести място и дава допълнителни възможности за дизайна на дадената стая. Интериорните врати тип хармоника са и много добро решение за разделянето на по-голямо помещение на две. Не на последно място, качествената врата хармоника се вписва перфектно в интериорния дизайн и допринася за завършената визия на стаята.

Защо да изберем врати хармоника?

Плъзгащите врати хармоника са малко по-различно решение, но отново осигуряват бързо и ефективно преразпределение на интериорното пространство. Вратите хармоника са практично решение, а изработката от SBS Design гарантира качество и дълъг живот. За разлика от масовото производство, ние ползваме MDF и правим всяка врата тип хармоника по поръчка – за да пасва точно на мястото си.

Врати тип “Хармоника”, изработени от SBS Design

Както всички интериорни врати изработени от SBS Design, всяка сгъваема врата хармоника е правена по поръчка, за да отговаря тя на пространството. За изработката на този тип врати се ползва MDF – материал с висока степен на влагоустойчивост. Финишът на вратата хармоника може да бъде ламинат, фурнир или боя по RAL каталог. Тази широка гама гарантира външен вид на крайния продукт, който ще пасне перфектно на обзавеждането в помещението.

За изработката на така наречените врати с чупещи се крила, SBS Design използва механизми за горно водене. Той запазва изчистената визия на вратата и същевременно елиминира необходимостта за поставяне на долна релса, която често пъти е и пречка.

Доверете се на опита на SBS Design!

Ние сме производител с дългогодишен опит на интериорни врати, включително врати тип хармоника. С течение на времето сме усъвършенстване както технологията на производство, така и монтажа. Освен това, ви предлагаме гаранционно и следгаранционно обслужване.

SBS Design разполага с шоуруми в градовете Варна, Бургас и Шумен. С удоволствие ще ви посрещнем в някой от нашите магазини за индивидуална консултация и ценова оферта. Адреси и телефони на различните офиси може да намерите на нашата страница с контакти. Очакваме ви!