За производството на този модел стъклени интериорни врати се използва 8мм. закалено /темперирано/ стъкло, обков на немския производител „DORMA“ и дървена каса. Това интересно и в същото време уникално съчетание заема все по-актуална роля в съвременния модерен дизайн. Възможностите от прозрачно, матирано, цветно или инкрустирано закалено стъкло придават една елегантна завършеност на тази интериорна врата. Касата може да се изработи от фурнирован, ламиниран или боядисан MDF.

Предлаганите от SBS Design интериорни стъклени врати се изработват по поръчка в производствената ни база в град Шумен. Що се отнася до здравината, този тип интериорни врати не отстъпват по качество на стандартните врати. Същевременно стъклената интериорна врата напълно променя усещането в дома ви. Тя придава уникалност, акцентирайки върху нестандартното. А вариантите за модела са наистина всевъзможни! Предлагаме ви гама от дизайнерски стъкла, които може да разгледате в нашия каталог, както и различни видове каси и первази измежду които да избирате.

Разгледайте и други решения за интериорни врати, които можем да изработим за вас. В портфолиото ни ще намерите плъзгащи врати, врати за баня – стандартни и комбинирани, както и много други.

Свържете се с нас и научете повече за изработка и цените на нашите стъклени интериорни врати. Очакваме ви в магазините ни във Варна, Шумен или Бургас. Тук може да получите консултация и да разгледате готови остъклени интериорни врати в шоурумите ни.