Този тип врати предизвика екипът на „Ес Би Ес Дизайн“ да отговори на все по-нарастващото търсене с конструктивни идеи за изпълнението им! В най-широкия смисъл на думата, „тапетни врати“ са тези, които се слива изцяло с декора на стената, на която е поставена. При тапетните врати, крилото на вратата също така равни с равнината на стената.

Варианти за изработката на тапетни врати

Съществуват няколко възможности в зависимост от идеята ви за декорация и желаната посока за отваряне на вратата /навън или навътре/.

Така например, вратата може да е слята с декоративна ламперия по цялата стена. Тапетната врата може да бъде и част от ламперията, следвайки текстурата на дървото. Също така детайлите могат да бъдат фрезовани като естествено продължение от крилото към ламперията. В общи линии, дизайнът на тапетните врати зависи от желанието и идеята ви.

Друг вариант е тапетната врата да се слее с декоративна мазилка или просто да се боядиса в същия цвят боя като стената. За целта се използва специално изработена алуминиева каса. А крилото на вратата се обработва с необходимите грундиращи материали, позволяващи задържането на нанесената декоративна мазилка или боя.

В зависимост от идеята, за осъществяване на всеки проект се използват така наречените „скрити панти“, които не са видими от двете страни на вратата, брава с магнитен насрещник и подходяща дръжка.

В галерията може да разгледате част от изпълнените проекти за клиенти на „Ес Би Ес Дизайн“.

Свържете се с екипа ни сега!

Създайте своят идеен проект и ни попитайте за неговото изпълнение. Очакваме запитванията ви за изработката на предлаганите от нас интериорни врати на телефон или имейл. Консултантите ни пък могат да ви помогнат на място – в някой от нашите офиси във Варна, Шумен и Бургас, и да ви дадат цена за избработката на тапетна врата според изискванията ви.