Този тип врати предизвика екипът на SBS Design да отговори на все по-нарастващото търсене с конструктивни идеи за изпълнението им! В най-широкия смисъл на думата, „тапетни врати“ са тези, които се сливат изцяло с декора на стената, на която са поставени. При тапетните врати, крилото на вратата също така равни с равнината на стената.

Варианти за изработката на тапетни врати

Съществуват няколко възможности за изработката на скрити тапетни врати в зависимост от идеята ви за декорация и желаната посока за отваряне на вратата /навън или навътре/.

Така например, вратата може да е слята с декоративна ламперия по цялата стена. Тапетната врата може да бъде и част от ламперията, следвайки текстурата на дървото. Детайлите също така могат да бъдат фрезовани като естествено продължение от крилото към ламперията. В общи линии, дизайнът на тапетните врати зависи от желанието и идеята ви.

Друг вариант е тапетната врата да се слее с декоративна мазилка или просто да се боядиса в същия цвят боя като стената. За целта се използва специално изработена алуминиева каса. А крилото на вратата се обработва с необходимите грундиращи материали, позволяващи задържането на нанесената декоративна мазилка или боя.

В зависимост от идеята, за осъществяване на всеки проект се използват така наречените „скрити панти“, които не са видими от двете страни на вратата, брава с магнитен насрещник и подходяща дръжка.

В галерията може да разгледате част от изпълнените проекти за клиенти на SBS Design.

Свържете се с екипа ни сега!

Създайте своят идеен проект и ни попитайте за неговото изпълнение. Очакваме запитванията ви за изработката на предлаганите от нас интериорни врати или врати за баня на телефон или имейл. Консултантите ни пък могат да ви помогнат на място – в някой от нашите офиси във Варна, Шумен и Бургас, и да ви дадат цена за избработката на тапетна врата според изискванията ви.