Как да декорираме входната врата за Коледа?

Зимните празници отново чукат на вратата! Както в повечето случаи, цялото внимание, което отделяме на коледната декорация, пада върху интериора на дома ни. Затова ние пък решихме да обърнем малко внимание на екстериора, и по-специално – на декорацията на входни врати.

Ако наистина искате да приветствате коледния дух вкъщи, започнете с входната врата! У нас коледните венци не са чак толкова разпространение, което значи, че ако сложите венец на вратата си, тя веднаха ще изпъкне пред тези на съседите ви, независимо дали живеете в къща или апартамент.

Стандартни коледни венци

В този ред на мисли, стандартните венци са лесен и същевременно много красив вариант за коледна декорация на вашата входна врата.

Ако сте от по-сръчните, винаги можете сами да изработите коледния си венец. Хубавото е, че не ви трябват много материали; елхови/борови клончета, няколко шишарки, джел и няколко панделки ще ви свършат чудесна работа!

Уникални коледни венци

В случай, че имате времето и желанието, онлайн може да намерите стотици най-различни варианти за коледни венци. Те са с най-чудни форми, а за изработката им отново не е задължително да имате кой знае какви подръчни материали. Ето няколко по-интересни варианта, които може да опитате тази Коледа.

#1 „Венец“ от кънки за лед

Както вече споменахме, традиционните коледни венци са наистина красиви и винаги на мода. Но в наши дни, наистина може да получите вдъхновение за много нестандартни и красиви идеи за декорацията на вашата входна врата. Та ако търсите нещо по-различно – коледната декорация от кънки за лед е тъкмо за вас. Необходими са ви само чифт (стари) кънки за лед, които да напълните с елхови или борови клонки и джел. Декорацията ще запази вида си дълго след празниците.

#2 Коледна звезда

Звездите са един от символите на коледните празници, така че защо не опитате да декорирате входната си врата по подобен начин? Има най-различни варианти за направата на звезда от клонки и други подръчни материали, като това е чудесна алтернатива на венеца. Дори и най-опростеният вариант на такава коледна звезда може да даде страхотни резултати; трябва ви малко топъл силикон, с който да слепите прави борови клонки във формата на звезда. В галерията по-долу може да почерпите вдъхновение за такъв тип коледна украса за входна врата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *