Oнлайн инструменти, които ще ви помогнат в избора на дизайн за новите ви интериорни врати

През последните години се наблюдава истинска революция в начина, по който избираме и купуваме вътрешни врати. Не малка роля в това играе напредъкът в информационните технологии и променящото се потребителско поведение. Така, с нарастващия дял на онлайн пазаруването, много от нас вече вземат решението дали да закупят даден продукт изцяло онлайн.

Вярвате или не, същите тенденции се наблюдават и в сферата на интериорния дизайн и дизайна и поръчката на интериорни врати за дома. В днешно време много хора правят изключително обстойно проучване онлайн за начина на изработка, цената, визията и всичко свързано с вътрешните врати преди да отидат до физическо представителство или да поръчат онлайн. Та ако и вие възнамерявате да направите инвестиция в нови интериорни врати, без да имате възможността да ги видите лично, трябва да сте сигурни, че сте въоръжени със знанието за всички възможности, които имате в хода на дизайна и изработката на интериорни врати. По този начин сами си гарантираме, че няма да има неприятни изненади в хода на ремонта!

За целта има набор от инструменти и сайтове, които ни помагат да изберем подходящите интериорни врати. Вярваме, че обобщението на достъпните инструменти по-долу е полезно за вземането на информирано и лесно решение. Така в крайна сметка можем да изберем правилните интериорни врати за дома.

Социални медии

Ако се интересувате от интериорен дизайн, или пък просто искате красиви интериорни врати, то социалнише медии могат да бъдат неизчерпаем извор на идеи и продукти.

Най-популярните такива са Instagram, Pinterest и YouTube. Към момента най-предпочитаната за целите на интериорни дизайн е Pinterest. Последната може да покаже десетки подобни изображения, което е доста полезно ако харесвате определен тип врата, например. Освен това, платформата ни позволява да създадем колекция от снимки. Това е страшно полезно в избора на дизайн както за клиента, така и за производителя. Ако се чудите откъде да започнете търсенето на подходящ дизайн на интериорна (или входна) врата, Pinterest и профилът на SBS Design в платформата ще са от голяма полза!

SBS Design има присъствие на тези платформи и може да ви предложи съдържание, което ще намеритеза полезно. Но очевидно не само SBS Design има присъствие онлайн. Има и множество други източници – компании, специалисти и отделни ентусиасти. Instagram е другата платформа, която много често се използва както от клиенти, така и от дизайнери. Тя прави достъпна експертизата на множество интериорни дизайнери и реноватори, които можете да следвате за вдъхновение.

Сайтове, базирани на рецензии

Търсенето на ревюта на продукти или фирми е много полезен инструмент, когато се опитвате да решите какво да купите и от кого.

Най-очевидният и добре познат източник на отзиви у нас е Google. През Google Maps имате достъп до всички компании с профили там (което реално означава почти всички компании на българския пазар). Освен контакти и локация, платформата има и ревюта на други клиенти, които са се възползвали от услугите на дадена компания. Тези потребителски отзиви могат да бъдат много полезни.

Специализирани публикации

Блоговете на специализирани компании също могат да изиграят голяма роля в процеса на избор на интериорна врата. Там може да намерите ценен съвет, който да помогне с вземането на решения или пък да разясни технологията на даден продукт. Не забравяйте обаче да проверите източникът на съдържание. В днешно време много от съдържанието e откровено промоционално или рекламно. Също така си струва да проверите кога е написана дадена статия. Не искате да базирате решенията си на остаряла информация или на отминали тенденции в интериора!

Визуализатор на врати на SBS Design

През 2020 година стартирахме първия в България и един от първите в Европа визуализатор на врати. Визуализаторът е перфектна онлайн алтернатива на посещението на физически магазин или шоурум за врати. Този инструмент позволява да направите сами дизайна на интериорните врати, на базата на предлаганите от нас варианти за фрези, финиши, бои, остъкляване и тн.

С опцията да поставите избрания от вас дизайн на вратата в различни варианти на стая, избирайки измежду различни цветове на стени и набор от опции за пода. Така можете да получите реална представа за това как биха изглеждали вашите врати, след като бъдат монтирани в дом ви. Този онлайн инструмент ви дава възможност да опитате, преди да купите – но от комфорта на вашия дом! Освен това, може лесно да ни изпратите вашия дизайн за да получите ценова оферта.

Ако все пак предпочитате контакта със специалист, който да ви разясни всичко по дизайна и изработката на вашите интериорни врати, посетете някой от напите магазини с шоурум в Шумен, Варна или Бургас!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *