Защо белите интериорни врати може да са точният избор за дома ви

От всички цветове във видимия спектър, бялото е може би най-използваният цвят в интериорния дизайн. Това може би се дължи на факта, че чистото, неизлизащо от мода бяло изглежда също толкова добре на модерните интериорни врати колкото и в класическия дизайн. Независимо дали е използвано в интериор стил „Шейкърс“ или в дизайни, следващи последните трендове в сферата, бялото наистина е вечно! Да не говорим, че бялото прави помещението и по-светло. Всичко това означава, че бялото е наистина перфектният избор. А ако решите да изполвате бялото за новите си интериорни врати, ето няколко варианта, които може да обмислите.

Модерен дизайн на интериорната врата

Изчистените линии на съвременните бели врати пасват перфектно на всеки модерният дом. Въпреки това, има и много по-стари имоти, при които този тип вътрешни врати ще изглеждат чудесно. Съвременните бели врати ще направят къщата или апартамента ви по-светъл и ще създадат чувство за пространство. В допълнение, бялото допълва чудесно по-голяма част от цветове в палитрата. Обаче имайте едно наум, че белите врати няма да паснат никак добре на обзавеждане в кремаво и мръсно бяло – в доста случаи цветове, които са предпочитани за пердета и мебели.

Пробвайте с по-разчупен дизайн на интериорните врати

Като говорим за „съвременен“ дизайн, наум идват множество асоциации – от изчистен, минималистичен дизайн до по-разчупения, с по-странни фрезовани линии. Ако търсите второто, имаме подготвени чудесни готови дизайни, които можем да ви предложим.

Тези няколко различни варианта, които виждате по-горе, биха изглеждали също толкова добре в бяло! Естествено, крайната визия на вътрешната врата до голяма степен се определя от използваните дръжки. С нас имате куп различни опции, които може да обсъдите с някой от консултантите на SBS Design по телефон, имейл, или директно в някой от офисите ни във Варна, Шумен или Бургас. По този начин бихте могли да видите тези врати и на живо, което пък ще ви позволи да добиете по-добра представа за визията им!

Бялото е класика

Класическата визия на интериорните врати изглежда завършена в бяло. Този тип дизайн няма да ви разочатова и идеално се връзва с различен декор, независимо дали той е наситен с цветове или изчистен и минималистичен. В галерията отдолу може да видите един вече завършен проект, който, надяваме се, ще ви накара да оцените красотата на детайлите в класическия стил.

Този стил също е много предпочитан от клиенти и можем да ви предложим различни готови варианти. Ако пък вече имате нещо наум, възползвайте се от онлайн инструмента на сайта ни, който ви позволява да направите сами дизайна на вътрешните си врати!

Когато наистина искате да пуснете естествената светлина …

Използването на колкото се може повече естествена светлина е нещото, към което много интериорни дизайнери се стремят. Чудесен вариант в случая са интериорните врати с остъкление – за предпочитане е тези врати да са плъзгащи или интериорни портални. Изборът тук също е огромен! А и тези типове врати са много функционални, понеже могат ефективно да разделят пространството на зони.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *