🚪 Защо да инвестирате в нова входна врата?

Входната врата на вашето жилище е неделима част от визията му. Така, за да бъде домът ви наистина стилен и привлекателен, трябва да обърнете внимание на външния вид на екстериорната врата. Тя е израз на вашата личност, тя е и може би първото нещо, което хората забелязват в дома ви. А за много от съседите ви, тя е даже и единственото нещо, което виждат от дома ви. А първото впечатление наистина е най-важното.

Външният вид, обаче, не е всичко. Ето кои са причините, поради които може да се замислите за смяна на входната врата.

Енергийна ефективност

Старата и повредена входна врата може да се окаже причина за значителни енергийни загуби, особено през зимните месеци. Това се получава понеже постоянното излагане на вратата ви на елементи влияе деградивно на материалите, от които е изработена тя. Например, съвсем леко измятане на врата ви спрямо рамката ѝ може да отвори просвет, през който постоянно да губите топлина. Когато входната врата престане да бъде добър топлоизолатор, съвсем логично сметките ви за отопление да започнат да се покачват. Една нова входна врата ще спре енергийните загуби и ще намали разходите ви за отопление през зимата и за климатизация през лятото.

Сигурност

Отворена входна врата с ключ в ключалката

Подмяната на входните врати на вашата къща или апартамент може да направи голяма разлика в сигурността на дома ви. От сравнително евтините резета и ключалки, до високотехнологичните камери и сензори за движение и звук, вариантите за подобрения са много.

Обаче най-важното за сигурността на жилището ви си остава добре направената входна врата. Ние държим да ви предоставим качествен продукт, който едновременно да съчетава в себе си красотата със сигурността. За целта, изработваме метални врати лукс – екстериорни врати по поръчка, направени от подсилена рамка, дебел метален лист, както и метална кутия, която да предпазва заключващия механизъм. Всичко това е изолирано със специална вата, и облечено с MDF плоскости. Така, от гледна точка на визията, имате огромен избор от ламинати, фурнири, цветове, и фрези. Не на последно място, входната врата се изработва с патрон от висок клас, както и секретна шипова брава и 2 пасивни шипа. При желание от ваша страна, можем допълнително да поставим втора брава или резе.

Приветливост

Както споменахме в началото, входната врата играе важна роля за по-добрата цялостна визия на дома ви. Затова, новата или добре-поддържана врата прави имота ви по-приветлив и създава добро първо впечатление у околните.

Новата входна врата не само ще направи къщата ви по-привлекателна. Тя също така може да увеличи и цената на имота. Ако мислите да продавате или да давате жилището си под наем, то добре направената входна врата със сигурност може да привлече потенциален купувач.

В случай че имате намерение да сменяте входната врата на вашата къща или апартамент, то ние сме насреща! Можем да ви помогнем с консултация, изработка на качествена врата според изискванията ви и по необходимите размери, както и с монтаж. Освен това, можете да разчитате на нас за гаранционното и следгаранционното обслужване на екстериорната врата, за да функционира и изглежда перфектно дълго след монтажа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *